OM OSS

 

 

Vilka är vi?

 

 

Mäster Arnes är en stilsäker klädbutik med eget skrädderi. Hos oss hittar du den perfekta klädseln till fest, bal, högtid och bröllop, men också plaggen och accessoarerna som hjälper dig att skapa en festligare vardag. Med över trettio års erfarenhet och eget skrädderi i butiken guidar vi dig genom etikettsregler och hjälper dig att få bästa passform på dina plagg.

 

I vår brudlounge hittar du ett handplockat urval av våra märkens allra bästa brudklänningar. I brudloungen erbjuder vi privata brudprovningar där du som blivande brud får möjlighet att prova klänningar med personlig hjälp av en butikssäljare .För att boka en tid kontaktar du oss antingen via e-post eller telefon.

 

Några av de märken du hittar på Mäster Arnes är By Malina bridal, Lillian West, Morilee, Bianco Evento och Nixa på damsidan samt Cavaliere, Tailor, Profuomo, Dako, Notch och Skultuna på herrsidan.

 

Varmt välkommen in till oss!

 

VÅRT SKRÄDDERI

Klänningar och frackar av fin kvalitet ska naturligtvis erbjudas till dig som kund i en butik som erbjuder bästa tänkbara service.

Förutom kunnig personal innefattar naturligtvis en sådan servicenivån att erbjuda kunden ett skrädderi. Festkläder behöver nämligen allt som oftast justeras. Skönt då att du slipper leta upp en skräddare på något annat ställe utan istället kan tryggt lämna den i våra skräddares händer.

Vår skräddare gör allt enligt konstens alla regler, ofta med enbart nål och tråd som verktyg. Precis som när Mäster Arne själv startade firman för länge sedan alltså. Det kallar vi tradition, yrkesstolthet och känsla.

Kom in och ta del av köpupplevelsen du också - du kommer inte bli besviken.

Vi lovar.

 

 

ÖPPETTIDER

 

Mån-Fre: 11:00-18:00

Lör: 11:00-16:00

 

Sön: Stängt

Helgdagar/högtider : Varierande

KONTAKT

 

Drottninggatan 6

753 10 Uppsala

 

Telefon: 018-13 20 54

Mejl: info@masterarnes.se

FÖLJ OSS

 

Facebook

 

Instagram

 

Copyright 2016. All rights reserved.

Mäster Arnes Dam- och Herrskrädderi.